Wie zijn wij?

Albert van der Meer parket is een vloerenspeciaalzaak met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van vloeren. Samen met Gerda staat hij voor 100% voor u klaar en kunt u terecht voor traditioneel legwerk en renovatie van parketvloeren zoals patroonvloeren en bourgonje. Daarnaast leggen ze ook laminaatvloeren, lamellen, duoplanken en pvcvloeren.

Albert draagt zorg voor het leggen van de vloeren bij uw thuis of bij u op kantoor. Ook bent u bij Albert en Gerda aan het juiste adres voor renovatie van uw bestaande vloer. Indien u schade heeft aan uw vloer maken wij voor de verzekering een schaderapport op. Belt u voor meer informatie of bij schade direct naar Albert van der Meer Parket.

Ivm operatie aan knie zijn we tijdelijk op donderdag en vrijdag alleen geopend op afspraak.

Indien mogelijk is Albert er op de zaterdagen. Wij raden u aan eerst contact met ons op te nemen alvorens u onze showroom bezoekt
Zodra we weer op onze reguliere tijden geopend zijn vermelden wij dit op deze site. Telefonisch zijn we altijd bereikbaar op 0651130944 of 038 3311120
Belt u gerust voor informatie of een afspraak.

Bekijk het assortiment vloeren. Voor ieder budget een passende vloer!

Dhr. Zijlstra - zondag 13 januari 2013 13:52 - Zwolle

Albert heeft onze vloer snel en vakkundig geschuurd en geolied. Het was geen probleem om op zaterdag even langs te komen..

Mevr. van der Wouden - zondag 12 februari 2012 13:55

Een eerlijk advies en op korte termijn de klus geklaard. Goed vakmanschap en goede afhandeling. ..